RM Spåntagning

Profil

RM Spaantagning udfører automatdrejning og fræsning af mindre emner og komponenter og har mere end 25 års erfaring på markedet. 


Vi producerer kvalitetsprodukter effektivt og under høj grad af automatisering - også komplekse emner med en høj sværhedsgrad. 


Vi har en opdateret og godt vedligeholdt maskinpark, der sikrer produktion fuldautomatisk 24 timer i døgnet.

RM Spaantagning er ISO 9001-certificerede og med i Fødevarestyrelsens smiley-ordning.

Virksomhedens ledelsesteam udgøres af direktør Peter Sørensen samt produkt specialist Frederik Jensen. 

Virksomhedens aktiemajoritet er siden 2018 ejet af et konsortium af investorer under Executive Capital og af Peter Sørensen.

Hvem er vi?

Frederik Jensen

Direktør

"Vi arbejder løbende med effektivisering og optimal udnyttelse af maskinerne. Og vi er ofte i dialog med kunderne om at finde optimal produktionsteknik, der tilgodeser deres specifikke emnekrav".


Topprofessionelle omgivelser

Vores CIP-dyse er den mest vandbesparende på markedet

Vi har de bedste folk i branchen med os

​Vi har kun de bedste maskiner til formålet og de holdes løbende vedlige. Automatik og teknologi sikrer fuldautomation produktion i tre skift. Fokus er altid på at ordrer affektueres til aftalt tid og kvalitet.

Dette gør det muligt at minimere vandspild samtidig med, at der spares på vandregningen.

Trods det lille vandforbrug er der stadig høj rengøringsevne, der sikrer en god driftsøkonomi. 

​Vi har kun de bedste maskiner til formålet og de holdes løbende vedlige. Automatik og teknologi sikrer fuldautomation produktion i tre skift. Fokus er altid på at ordrer affektueres til aftalt tid og kvalitet.

Vores kunder & samarbejder


Hos RM Spaantagning og RM Spray er vi specialister i specialløsninger og i det gode samarbejde. Kunderne inddrager os på forskellige niveauer i produktudviklingsfasen – for eksempel som sparringspartnere i prototypefasen, bygningen af modeller og prototyper og til at vi forestår hele produktudviklingen.

Alle kunder har individuelle behov, og i et tæt samarbejde fastlægger vi arbejdsprocessen og producerer specialdesignede løsninger. Vi starter eksempelvis med udarbejdelse af prototyper, testserier med forskellige overflader, fastlæggelse af råvareforhold og responstider for den egentlige produktion, til bufferlager og overfladebehandling. Da vores arbejde ofte starter med en prototype, arbejder vi diskret.

Vi arbejder med og leverer til mere end 100 faste kunder i Danmark og resten af Europa indenfor brancher som:


  • Medico industri
  • Elektronikbranchen
  • Grafisk industri
  • Fødevareindustri
  • Landbrugsinventar og maskiner
  • Vindmølleindustri
  • Autmobilbranchen
  • Byggeri